AHMED QUTATI

Testledare

Vad gjorde du innan du kom till Educateit 

Innan jag började min praktik på Educateit så gick jag en yrkesutbildning som It-support tekniker i Gävle där jag bland annat fick lära mig hur man administrerar olika program och ger bäst support i dom tekniska delarna. Efter min praktik fick jag anställning och jobbar nu som testledare.

Vad gör du i din roll och hur kan en vanlig dag se ut för dig?

Jag jobbar som testledare där jag ansvarar för att testtagare kommer igång med sina test, det innebär att jag guidar våra testtagare genom vårt system så dom får en så bra upplevelse som möjligt.

Vilka är de största utmaningarna i ditt jobb?

Att förse med den bäst möjliga supporten vid stressiga moment där det kan bli lite tufft i vissa skeden, som tur är så har vi grymma kollegor som finns där när det behövs!

Vad är det roligaste med jobbet?

Det absolut roligaste med mitt jobb är alla människor man stöter på. Jag anser att jag själv är en social människa och då är det extra roligt när man får prata med alla olika människor, unga som äldre.

Vad gillar du att göra på din fritid?

Jag spelar till vardags fotboll i en förening, så det skulle jag säga att jag spenderar mestadels av min lediga tid på. Utöver det så försöker jag att umgås med vänner och då blir det en del videospel.