Jag söker en distanspedagog till vårt pedagogteam i Uppsala. Hör gärna av dig till mig! Hälsningar //Lena 


Lena Lundgren, kontorschef
tel: 08-442 44 33
lena.lundgren@educateit.se

Vi söker dig som brinner för att tillsammans med oss skapa nytta inom skola och utbildning genom innovativa digitala tjänster. Hör gärna av dig till oss och berätta om dig själv och vad du älskar att jobba med.

Just nu söker vi:

Distanspedagog till vårt Uppsalakontor

Till vårt kontor i Uppsala söker vi nu ännu en medarbetare som vill vara med i vårt pedagogteam som bedömer test och sköter testsystemet Educateit. Vi arbetar även kontinuerligt med testutveckling och kundvård.

Vi ser till att hålla oss uppdaterade om våra kunders behov och om nyheter inom utbildningssektorn för Komvux och gymnasieskolans Introduktionsprogram. Alla våra test och testprofiler utgår från Skolverkets kursplaner och kunskapsmål.

Kvalifikationer
Lärarutbildning med behörighet i svenska, svenska som andraspråk och engelska samt undervisningsvana från Komvux och SFI. Erfarenhet från Språkintroduktion och andra introduktionsprogram inom gymnasieskolan är meriterande.

Du bör vara van vid att arbeta med digitala verktyg och intresserad av IT-teknik. Du bör också kunna växla snabbt mellan lagarbete och självständigt arbete för att möta kundernas behov och våra krav på kvalitet.

Arbetsuppgifter

  • nivåbedömning av skriftlig produktion inom ämnena engelska, svenska och svenska som andraspråk mot SFI, Komvux och Introduktionsprogrammen
  • kundsupport via telefon och dator
  • introduktionsutbildning för våra systemanvändare
  • testutveckling i någon mån
  • marknadsföring i någon mån

Tjänsten kan omfatta 60 – 100 %. Provtjänstgöring tillämpas.


För information om tjänsten, kontakta:

Lena Lundgren, kontorschef
tel 08-442 44 33, lena.lundgren@educateit.se

Daniel Karlsson, VD
tel 0270-772 91, daniel.karlsson@yourvoice.se