Dags för användarträffar i Göteborg och Stockholm

2017-09-12

Göteborg 29:e sep, Stockholm 6:e oktober. OBS! Stockholm är fullbokat, men det finns fortfarande några platser kvar i Göteborg.

Välkommen till en träff för dig som använder vårt testsystem och våra test!

För tid och plats - klicka här för att hämta inbjudan (PDF)

Välkommen till ett tillfälle att träffas och utbyta erfarenheter samtidigt som vi informerar om nyheter i testsystemet. Vi presenterar en ny layout för våra användare med nya funktioner. Vi visar även vårt nya test i engelska och tipsar om nya testmöjligheter för Introduktionsprogrammen inom gymnasieskolan (IM). Vi kommer alla att vara på plats; ledning, distanspedagoger och representanter för tekniken bakom testsystemet.

 
Vi bjuder på kaffe, lunch och samvaro i Göteborg 29 september eller i Stockholm 6 oktober men våra platser är begränsade så ”först till kvarn” gäller. Hör därför av dig så snart du vet om du kan delta. Sista anmälningsdag är 15 september för göteborgsträffen respektive 22 september för stockholmsträffen.
 
Anmälan är bindande och kostnadsfri för två personer från varje kund/kommun. För ytterligare deltagare är kostnaden 500 kronor per person. För samtliga deltagare gäller att kostnaden debiteras vid uteblivet deltagande som ej anmälts i förväg.
 
Det är viktigt att ange om du har särskilda önskemål vad gäller kosten, såsom eventuella matallergier, specialkost etc. Det blir som vanligt en utsökt fiskrätt till lunch.

Med vänlig hälsning
Distanspedagogerna Karin, Maggan och Lena